luni, 2 august 2010

Bloggerii din Sibiu s-au trezit!!!

Vreau sa felicit, prin acest post, bloggerii din Sibiu care au luat initiativa si intentioneaza sa treaca peste limitele oferite de on-line si sa se intalneasca "off-line"/ "face-to-face", sa se cunoasca, sa schimbe pareri... Sunt impresionata ca intr-un oras cu o mentalitate conservatoare si foarte putin sociabila, se gasesc oameni care iau initiativa si propun o intalnire a bloggerilor sibieni... A nu se intelge ca vom bea un Martini sau o bere impreuna, va fi o intlnire cat se poate de serioasa, dedicata blogosferei.
Detalii despre intalnire gasiti pe http://cemerita.ro/2010/07/28/blogosfera-moarta/
De asemenea vreau sa il felicit pe Tudor St Popa si pe Razvan Pop pentru proiectul "10 mari sibieni" si le-as sugera dupa ce termina cu topul acestor mari Sibieni, sa treaca la realizarea unui top al marilor sibieni contemporani pentru a le da un exemplu pozitiv tinerilor in curs de formare. Stiu ca Sibiul a avut parte de oameni deosebiti dealungul timpului, dar azi au ramas la moda ca idealuri de oameni doar Monica Columebeanu si , mai nou, Botezatu ;-(. Deci ar fi ok sa punem in lumina calitatile si buna moralitate a oamenilor pe care tinerii au ocazia sa-i vada pe strada zi de zi.
Mult succes!

3 comentarii:

  1. dar chiar toti sunt(em) de impresia ca sibienii sunt conservatori si foarte putini sociabili? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt sibianca si sunt mandra de toate valorile pe care le-am mostenit pentru simplul fapt ca m-am nascut si am crescut aici. Sunt anumite bariere pe care am reusit sa le depasesc doar traind in alte locuri, printre alti oameni, prin alte experiente.
    Facem aceasta intalnire sa fie exceptia care confirma regula: sibienii sunt conservatori si putin sociabili?

    RăspundețiȘtergere
  3. Geniala ideea ta de a face un top al marilor sibieni contemporani...apropo vezi de ce iubesc eu Qmagazine tocmai:) pentru ca promoveaza adevaratele valori ale Romaniei...ne improspateaza memoria si ne face sa ne simtim cu adevarat mandrii ca suntem romani. Pupici,
    Nico

    RăspundețiȘtergere