miercuri, 11 august 2010

Femeia e singurul cadou care te alege.

Radeam cu un bun prieten de "barbatii" care se lauda ca ei si-au ales "femei" frumoase, iar el imi confirma ca alegerea finala oricum o face femeia, ea e cea care trebuie sa zica DA-ul final.
Apoi povesteam cu un alt bun prieten despre motivul pentru care barbatii muncesc din greu pentru o cariera stralucita, o casa si o masina luxoasa, vacante inedite ... etc... si prefera sa nu mearga doar 4 ore pe zi la job + in restul timpului sa bea neingrijiti tone bere si sa se uite la fotbal ... raspunsul lui a fost: femeia pe care si-o doreste alaturi.
Iar intr-o alta seara il aud pe-un mascul care isi ineaca amarul de ceva ani in aburii alcoolului, desi a avut la un moment dat destul de multe avantaje de la viata, spunand: "Pot face bani oricand si din orice, dar de ce sa mai fac? pentru cine sa mai fac? ce am iubit eu, e foarte departe!!!".
Cel mai simplu exemplu care poate intari randurile de mai sus e Ingrid Bergman in Cassablanca. Nu e Pamela Anderson, dar totusi e o femeie atat de frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu