luni, 12 iulie 2010

Ai doar un suflet. Daca l-ai pierdut, ai pierdut totul.

Titlul acestui post mi-a aparut in fata ochilor de dimineata. Dupa un weekend cu relaxare si o atmosfera foarte placuta, alaturi de o mana de oameni deosebiti, incep saptamana marcata de cuvintele din post. Parca m-am trezit din nou din vis (rutina) si mi-am amintit de sufletul meu.
A fost un weekend cu dansuri libere si expresive, cu racoriri de picioruse in piscina, cu momente romantice, de genul "Hai sa vedem rasaritul impreuna la piscina". ;-))) soarele rasarea dintre blocuri; cu vizionarea finalei campionatului de fotbal, dar eram doar 2 tipe asa ca ne-am retras la aer.
Cert e ca am constientizat cat e de important sa iti cladesti viata din detalii care iti hranesc sufletul, care contribuie la fericirea ta psihica si emotionala. Cat e de important ca jobul sa fie de fapt hobby-ul tau, viata ta, sa te trezesti dimineata mereu entuziasmat pentru lucrurile si oamenii care te asteapta.
Iar pentru a incepe saptamana cu dreptul, am racorit putin sufletul cu cateva carti bune in libraria Humanitas. Mi-e dor de ceaiul aromat insotit de o carte buna, iar pe canicula de afara, cu siguranta, voi gasi timpul necesar sa ma retrag cateva ore...

Un comentariu:

  1. Pisi !!! Imi place mult cum gandesti!!! Dar inevitabil nu pot sa nu ma gandesc la varsta ta ( 24 anisori - ce vremuri !!!)Eram la fel in atitudine, in gandire, in comportament... nu intelegeam prefacatoria, compromisul, masca ( cu spunea un bun prieten, necesara atunci cand iese " in societate ")... de ce cand suntem atat de puternici, cand avem ganduri atat de clare si convingeri nestramutate,ne purtam , totusi, atat de tamp, fals si fara noima.

    Viata m-a facut, in timp, sa accept ( chiar daca cu regret ) aceasta societate si sa nu mai "simt" ca tine decat in rare cazuri.

    Nu vreau sa te dezamagesc," interioarele" tale ( superbe ) traiesc intr-o lume utopica pe care sper din tot sufletul sa o pastrezi cat mai mult.
    ....

    Inca o chestie - MERCEDES si restul. ( ma omoara multele similitudini )

    Geamana frumusica !!!

    Te pup.

    Doar ieri te-am descoperit pe blog... nu si in viata.

    A

    RăspundețiȘtergere