marți, 27 octombrie 2009

Te pregatesti pentru Halloween?


Stravechea sarbatoare celtica numita Halloween are loc in fiecare an pe data de 31 octombrie. Ea este adesea asociata cu culorile portocaliu si negru si cu simbolul felinarului confectionat din dovleac. Cei care sarbatoresc Halloween poarta costume de vrajitoare, de tiganca, de vampir sau dracula si merg la petreceri unde se obisnuieste sa se faca un mare foc de tabara, se fac farse si se spun povesti infricosatoare.



Aceasta sarbatoare a inceput sa fie agreata in ultimii ani si de romani. Halloween este un motiv de sarbatoare si petrecere pentru majoritatea tinerilor, care deja au inceput sa caute costume si accesorii pentru sarbatoarea de Halloween, iar cluburile si barurile din toata tara pregatesc petreceri inedite, cu decor si program special pentru aceasta noapte.



Pentru procurarea decorurilor si a costumelor speciale, internetul pune la dispozitie o mare diversitate de modele, iar cateva oferte foarte bune gasiti pe site-ul de
anunturi din toata Romania www.tocmai.ro. Printre acestea gasiti accesorii de decor pentru petrecerea de Halloween, dovleci, panza de paianjen, lilieci, paianjeni din plastic, scheleti, ghirlande cu dovleci, nas de vrajitoare, fantome fosforescente, palarii de vrajitoare si multe alte elemente care creaza atmosfera de Halloween.



Pe langa diversitatea pe care o pune la dispozitie mediul on-line, este foarte simplu si rapid sa cumperi sau sa inchiriezi costumatia dorita pentru Halloween de pe site-urile de specialitate. Iar accesoriile pe care nu trebuie sa le ratezi anul acesta de Halloween sunt lentilele de contact colorate, cu scopuri cosmetice, dar care ofera un efect uimitor, mai ales in club.



"Cele mai vizualizate anunturi din aceasta saptamana sunt cele care ofera decor si costume pentru Halloween, un semn foarte clar ca tinerii din Romania gasesc tot ceea ce isi doresc pe www.tocmai.ro" a declarat Bianca Grip, project manager al site-ului de anunturi gratuite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu