miercuri, 21 octombrie 2009

Avantaje pentru tine

Site-ul de anunturi gratuite din toata Romania tocmai.ro, a fost creat pentru a servi atat interesele persoanelor fizice care doresc sa vanda un autoturism, proprietatile imobilare sau sunt in cautarea unui loc de munca, cat si interesele agentiilor imobiliare, ale firmelor de recrutare de personal sau ale firmelor in cautare de noi parteneri de afaceri.

In acest sens, orice utilizator de internet se poate bucura de avantajele oferite de anuntul promovat pe tocmai.ro:

1. tocmai.ro este site-ul de anunturi gratuite din toata Romania, deci publicarea anunturilor nu presupune nici un cost din partea persoanelor fizice sau juridice.
2. postarea unui anunt se face urmand pasii simpli ai formularului on-line de "Adauga anunt", nefiind necesara cumpararea unui ziar pentru a beneficia de talon, sau deplasarea pana la ce mai apropiat centru de colectare a anunturilor, fapt care determina o reala economie de timp.
3. formularul de "Adauga anunt" nu impune limita de caractere, chiar din contra, incurajeaza utilizatorul sa ofere cat mai multe informatii si sa posteze pana la 3 poze.
4. anuntul devine public imediat dupa ce este validat de echipa tocmai.ro, astfel timpii intermediari pentru publicarea acestuia sunt redusi la minim.
5. anuntul poate fi vizualizat de catre orice utilizator de internet care acceseaza pagina site-ului de anunturi gratuite.
6. fiecare anunt este vizibil atat la nivel local, cat si la nivel national si international. Spre exemplu ofertele imobiliare din Cluj pot fi vizualizate de catre orice persoana, chiar si din afara orasului, fara a fi nevoie ca aceasta sa consulte presa locala scrisa.

"A fost destul de grea trecerea de la formatul standard al anuntului de mica publicitate din presa scrisa cu care era obisnuita populatia, la formatul anuntului dorit de tocmai.ro, dar am convins utilizatorii ca informatiile detaliate, insotite de poze cresc pana la de cinci ori sansele de a vinde." a incheiat Bianca Grip, project manager al siteului tocmai.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu