marți, 11 august 2009

Cum imi vand masina pe criza?

Criza a afectat destul de mult populatia romaniei, iar intr-o tara care a trait mereu cu frica de lipsuri, criza a insemnat mai mult o degradradare psihologica decat una financiara. Ne e teama de lipsuri, pentru ca nu am reusit niciodata sa le acoperim total.
Observ zi de zi ce se vinde si ce se cauta in Romania si sunt impresionata uneori pozitiv, dar de cele mai multe ori negativ. Oamenii isi vand masinile "scumpe" pe o garsoniera sau teren (adica incep sa gandeasca constructiv), pun mult mai mult accent pe promovarea businessului, isi scot casa la vanzare, masina si chiar si terenul... pe semne ca e grava criza
Lasand la o parte cazurile negative cu anunturi gen "Vand mobila - MARO", insist sa-l felicit pe cel care a pus urmatorul anunt auto.
El a inteles ca nu e cu nimic mai speciala masina lui "neagra" si ca trebuie sa ofere toate detaliile si atuurile acesteia pentru a o vinde cat mai repede la un pret avantajos.
tocmai.ro te Felicita!

" RENAULT MEGANE SEDAN PRIVILEGE, 1,5 CDI, 100 CP, AN 2005
Automobile » Bucuresti-Ilfov » Oferta
Pret: 10300 EUR
Tip persoana: fizica
Localitate: Bucuresti
Marca: Megane sedan privilege
Model: 1,5 cdi
Kilometraj: 50
Fabricatie: August 2005
Motorizare: diesel
Norma de poluare: euro4
Stare inmatriculare: inmatriculata
Renault megane sedan privilege, 1,5 cdi, 100 cp, an 2005, negru, 49.500 km, full option,motor euro 4; consum mic 4,5-6,5 l motorina,cutie manuala 5+1; 4 geamuri electrice one-tuch; oglinzi electrice rabatabile incalzite; servo total, abs, asr, esp, tcs, ebv, msr, servo-directie; 6 airbaguri; climatronic; computer bord; torpedou frigorific, jante aliaj; proiectoare ceata; senzori ploaie si lumini; senzor temperatura exterioara; semnal acustic si luminos pentru centura de siguranta si pentru usi deschise, volan reglabil si din piele, perdele geamuri laterale si spate; radio-cd cu comenzi pe volan; volan piele reglabil; park-tronic; pachet crom, tapiserie piele; inchidere centralizata; alarma; auto achizitionat de la reprezentanta renault ipso romania, are carnet service si este in stare f. buna de functionare. i.t.p.07/2011. pret factura-18.000 euro. se asigura factura si garantie. accept schimb cu dacia logan diesel maxim 40.000 km, full option + diferenta.
pret vanzare 10300 €.
0744373828 mdc.golden@gmail.com "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu