vineri, 30 octombrie 2009

Daca barbatii ar conduce lumea ...

Sunt impresionata de modul de abordare a diverselor subiecte de catre echipa citynews si ma distreaza fantastic cand vad articole despre barbati scrise de un barbat dezbracat de orgolii. Reprezentantii tineri ai sexului masculin il vor numi pe autorul acestui articol "frustrat", eu il consider un om mult prea liber ca sa il intereseze ce crede lumea.


"Se spune ca in spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie frumoasa. Nimic mai adevarat. Prin insasi natura lor, barbatii sunt niste lenesi, care au nevoie de a fi impinsi mereu de la spate pentru a realiza lucruri grandioase. Daca ar fi dupa ei, ar sta cat este ziulica de lunga in fata televizorului, ar bea bere rece, ar rontai seminte si s-ar uita la meciuri.

Femeile sunt cele care ii impulsioneaza, care le dau “ghionturi”, le spun ce sa faca, cum sa se comporte pentru a fi remarcati de sefi si a ajunge intr-un post important. Ce s-ar fi intamplat daca Napoleon nu ar fi avut o Josephine sau Nicolae Ceausescu nu ar fi “posedat” o Elena? Cu alte cuvinte, ce ar fi diferit daca barbatii ar conduce, intr-adevar, lumea?

Iata un posibil scenariu:
- Datul din cap si privitul plictisit la ceas ar fi gesturile acceptate de societate ca insemnand: : ”Te iubesc!”
- Cand iubita ar dori sa ii comunice ceva foarte important barbatul ei care se uita la meci, chipul ei ar aparea intr-o caseta, pe ecran, in timpul pauzelor… cu sonorul dat pe “mute”.
- Despartirea ar fi mult mai simpla. O palma prietenoasa pe fund si un zambet strepezit, insotit de “Nu-i nimic, o sa mai ai si alta ocazie!” ar fi suficiente.
- S-ar inventa o metoda de contraceptie care sa fie continuta in bere.

- Folosirea prezervativelor ar deveni ilegala.
- La sfarsitul unei zile obositoare de munca, toata lumea ar trage un fluierat zdravan si ar sari pe fereastra direct pe coada unui brontozaur si apoi in masina, exact precum Fred Flintstone.
- Salvamarii ar fi autorizati de primarul Mazare sa alunge de pe plaja barbatii care violeaza simtul estetic. Numai puicute in bikini ar fi premise." continuarea pe citynews.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu