miercuri, 3 martie 2010

Femei, femei... e plina lumea de nebune...

A mai trecut o zi "ciudata" in care pot confirma ca viata bate filmul sau ca viata e o telenovela continua. Imi place sa aud tot felul de povesti imposibile de dragoste si nu putine sunt momentele cand ma transpun in pielea personajelor principale.
Pe zi ce trece ma conving tot mai mult ca "lumea barbatilor, condusa de femei" e o certitudine si sunt tot mai dezamagita de barbatii care stau cu mana'n san si cu fata la soare asteaptand sa "dea norocul peste ei", asteptand sa fie cuceriti de cea mai misto femeie, asteptand ca business-ul lor sa infloreasca singur etc.
Majoritatea femeilor au imprumutat aceeasi atitudine si lasa dupa ei... asteapta... un simplu exemplu: EA - "cum sa-i spun dupa 5 ani de locuit impreuna ca vreau sa ne casatorim?!? M-as simti prost, vreau sa vina de la el..." si nu imi ajung degetele de la maini si picioare sa numar barbatii pe care i-am cunoscut si au suferit mai rau decat cainii, fiindca nu au fost in stare sa lupte pentru iubirea lor... au preferat sa stea sa se uite cum pleaca... sa-si pastreza mainile'n san si chipul inlacrimat la soare...
Dezastru! Mai am o telenovela incitanta: EA sta cu El 5 ani si isi da seama ca viitorul lor nu e impreuna, il lasa si ulterior apare unul care e in stare sa o vanda si pe mama pentru ea. Dupa 2 luni El se intoarce si-i promite casa, copii, o viata frumoasa, iar EA uita trecutul si se intoarce. Nu mai conteaza ca noul iubit lupta cu toate armele pentru ea sau ca EL nu a facut nici cel mai mic efort sa o convinga sa se intoarca... inima ei a fost de mult amanetata pe viata LUI.
Azi e ziua unui bun prieten. Si-a dat seama ... chiar daca a iubit si a fost iubit ... oricat de mult a luptat oricine pentru el ... nimeni nu a reusit sa-l tina. Mai trist este ca el nu mai gaseste puterea sa lupte ... pentru cine?
Un altul azi isi plange iubirea vietii (nu a avut timp sa lupte pentru ea)...
THE END

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu