miercuri, 11 noiembrie 2009

Intre Viata si Moarte

Azi am inceput ziua foarte prost. Am aflat ca un tanar se lupta cu cancerul la doar 23 ani. Am crescut in acelasi oras, am fost la aceeasi scoala generala, era olimpic si provine din familie de profesori. Un copil cu potential peste medie, care s-a pregatit din greu pentru viata si cand sa porneasca in viata, cand sa inceapa sa cladeasca si sa traiasca pe fortele proprii ... a aparut aceasta boala.
In ultimii 2 ani atat de multi cunoscuti au murit de cancer ... iar daca pana acum spuneam ca au murit prea devreme la 45 de ani, ce pot sa mai spun (sau simt) de Coco? Coco este Constantin Botezatu, tanarul de 23 ani pe care prietenii din AIESEC Sibiu se lupta sa-l salveze. Impropriu spus "se lupta sa-l salveze", ci incearca sa stranga la timp cei 50.000 euro de care are nevoie pentru operatia din Turcia.
Nu scriu despre Coco ca sa conving pe cineva sa-i doneze o sansa la viata, ci pentru ca mi s-ar fi parut normal ca el sa beneficieze de aceasta operatie imediat. Scriam cu ceva timp in urma despre oamenii valorosi care se pierd din cauza lipsei banilor(nu au bani sa studieze, sa isi cumpere medicamente, etc). In aceeasi situatie a fost si Ioana (sibianca pentru care s-a facut dansul pinguinului de la Radio Zu), dar sanatatea ei a cedat inainte sa se stranga banii pentru operatie... si totusi ea putea fi salvata.
Oare organismul lui Coco va rezista pana se strange suma de bani pe care unii o cheltuie pe o simpla vacanta? http://constantin-botezatu.net/
Promit ca de fiecare data cand voi fi suparata pe diverse fleacuri, voi citi acest post... totusi, azi ma simt norocoasa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu