vineri, 27 noiembrie 2009

Cauti cele mai bune oferte de revelion?

In luna septembrie au inceput sa apara pe site-ul de anunturi gratuite tocmai.ro ofertele pentru Revelion 2009-2010, desi interesul utilizatorilor de internet pentru acestea a inceput sa creasca
doar la inceputul lunii noiembrie.

Totusi, cele mai cautate oferte pentru sarbatorile de iarna sunt cele oferite de pensiunile si vilele de la munte, din zonele turistice ale judetelor: Brasov, Bistrita-Nasaud, Sibiu si Cluj. Cea mai mare parte a vizitatorilor site-ului de anunturi wwww.tocmai.ro prefera sa petreaca noaptea de revelion alaturi de prieteni, in cadrul unui grup organizat care a inchiriat o cabana la munte sau aleg pensiuni cu cazare in sistem agroturism. Acestia se pot relaxa la schi sau plimbandu-se pe trasee montane, se pot bucura de efectele benefice ale bailor termale, pot lua lectii de echitatie sau pot face o plimbare cu sania trasa de cai.

Un comentariu:

  1. Imi place pasiunea cu care iti promovezi munca. Imi place sa vad oameni daruindu-se nu doar pentru bani. In spatele unui project manager se ascunde un om sensibil, romantic, cu un suflet rar...un OM. Imi place sa aud si sa cunosc cat mai multi astfel de tineri. Esti un exemplu pozitiv. Iti doresc ca focul pasiuni sa nu se stinga niciodata. Sa arzi mereu si JOS PALARIA pentru tine.Just me.

    RăspundețiȘtergere