marți, 15 septembrie 2009

tocmai.ro lanseaza primul widget social

tocmai.ro lanseaza primul widget social

Site-ul de anunturi de mica publicitate www.tocmai.ro a lansat primul sau proiect pe social media in care vehiculul publicitar este un widget social, personalizat in functie de interesele utilizatorului.


Utilizatorului i se ofera acum posibilitatea sa afiseze pe blog, in retelele sociale sau in pagina sa personala, ultimele anunturi de mica publicitate de pe www.tocmai.ro. Astfel, le arata celor cu care interactioneaza online care sunt domeniile sale de interes. Acest proiect doreste sa satisfaca chiar si exigentele utilizatorilor avansati, care isi pot personaliza dimensiunea widgetului, formatul de afisare, font-ul scrisului, afisarea datei, a pozei, judetul si categoria de interes, numarul de anunturi afisate si culorile.


"Acest proiect a inceput sa prinda contur in urma mesajelor primite din partea bloggerilor interesati de anunturile de mica publicitate. Widgetul nu tine locul unui baner, el reprezinta un continut de informatie mereu proaspata pe site-ul tau. Un utilizator pasionat de auto a implementat in pagina sa personala widgetul in care ruleaza ultimele anunturi cu vanzari auto din Romania, oferind astfel cititorilor sai ultimele cereri si oferte din domeniu", a declarat Bianca Grip, project manager al site-ului de anunturi gratuite din toata Romania.


Anunturile gratuite de mica publicitate apar pe tocmai.ro doar daca respecta regulile impuse de echipa tocmai.ro, care verifica fiecare anunt postat. "Ne asiguram ca fiecare anunt este incadrat in categoria corecta, are poze reprezentative, un pret real si o descriere completa. In plus, anuntul este vizibil in intreaga tara, dar poate fi postat o singura data pe saptamana, intr-un singur judet. Astfel, oferim utilizatorilor un continut de calitate pe site si siguranta unui continut relevant in cadrul widgetului" a completat Bianca Grip.


Vreau sa postez pe blogul meu widgetul tocmai.ro. Ce trebuie sa fac?
1. intra pe www.tocmai.ro
2. click pe post-it-ul cu mesajul "pune anunturile tocmai.ro gratuit pe site-ul tau"
3. personalizeaza designul si continutul widgetului tau in functie de preferintele tale
4. genereaza codul widgetului tau, pe care il poti pastra si pe e-mail
5. acceseaza blog-ul/site-ul pe care vrei sa postezi widgetul
6. acceseaza contul tau de admin/moderator
7. Setari - Configureaza zona Html/Java Script in care introduci codul widgetului tau - Salveaza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu