marți, 8 septembrie 2009

Mica publicitate - marele ajutor pentru studenti

Azi a aparut un nou articol. Pentru versiunea completa accesati www.citynews.ro.
* Site-ul tocmai.ro a prins aceasta structura simpla, tocmai pentru a facilita relatiile comerciale locale dintre toti locuitorii acestei tari, indiferent de specificul fiecaruia, dar mai ales pentru tineri si studenti. "Imi amintesc cu foarte mare placere de perioada in care eram studenta si in fiecare an trebuia sa schimb colegii de apartament, zona in care locuiam, frigiderul, dulapul etc. Din acele vremuri, simteam lipsa unui site cu oferte pentru buzunarele tinerilor, fiindca schimband mereu colegii de apartament ajungeam sa avem trei frigidere, dar niciun televizor si aveam nevoie de inca un dulap si covor. Era destul de greu sa vindem frigiderele la mana a doua, iar cumparatorii ii gaseam cu greu, dar tot in randul studentilor, pentru ca studentii nu isi permit sa investeasca in multe obiecte noi, pe care le vor vinde anul urmator" a declarat Bianca Grip, Project Manager www.tocmai.ro.

"Inainte sa lansam site-ul cu anunturi gratuite www.tocmai.ro, ne gandeam la site-urile din strainatate dedicate studentilor si ne doream genul de anunt 'Vand pat de o persoana, second hand, pentru o bere. Transportul nu este inclus!' insotit de o poza cu patul din camera de camin." Azi, au inceput sa apara anunturi de acest gen prin care este donat sau vandut mobilierul la mana a doua, la preturi accesibile tinerilor.

Criza economica i-a determinat pe romani sa aprecieze seriozitatea si siguranta financiara. Un locuitor din Timisoara a gasit o noua metoda de a atrage chiriasii pentru un apartament de 2 camere: pretul variaza in functie de perioada pe care va fi contractat apartamentul. Astfel apartamentul poate fi inchiriat pe minim 3 luni pentru 250 euro/luna, dar daca este inchiriat pe 6 luni, pretul scade la 230 euro/luna, iar pentru un an intreg, pretul devine 200 euro/luna. "Aceasta atitudine este foarte bine venita in actualul context economic, in care salariile sunt diminuate, rata somajului este in crestere, iar tinerii absolventi intampina mari probleme in gasirea unui loc de munca, datorita lipsei de experienta." a incheiat Bianca Grip. *

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu