joi, 6 august 2009

tocmai.ro: anunturi "pe bune"!

Mediul on-line pune la dispozitie sute de site-uri de anunturi de mica publicitate. Exista chiar si un top cu principalele site-uri de anunturi gratuite romanesti, care cuprinde peste 200 de pagini de internet specializate in mica publicitate. Acesta este motivul pentru care consumatorul de servicii de acest gen nu poate fi decat derutat si obligat sa depuna eforturi suplimentare cu scopul achizitionarii sau vanzarii unui bun.

"Cand decizi sa vinzi o casa, de pilda, trebuie sa apelezi la cat mai multe medii de promovare a anuntului tau. Astfel, publici anuntul tau in cel putin un ziar local, pe cateva site-uri de specialitate si apelezi la serviciile agentiilor imobiliare. Aceasta risipa de timp si efort este cauzata de faptul ca nu exista un singur site sau ziar national care sa ofere certitudinea ca, odata publicat anuntul, cumparatorul interesat te va gasi in cel mai scurt timp", explica Bianca Grip, project manager in cadrul proiectului tocmai.ro.

Site-ul de anunturi de mica publicitate din toata Romania tocmai.ro este creat special pentru a facilita comunicarea intre vanzator si cumparator. Harta Romaniei din prima pagina determina utilizatorul sa intre in zona de anunturi printr-un click pe judetul de interes, abordand astfel piata locala. Totusi, isi poate largi piata la nivelul judetelor vecine sau chiar la nivel national. Desi un anunt publicat pe tocmai.ro este legat de judetul din care provine, acesta beneficiaza de expunere la nivel national.

Echipa tocmai.ro monitorizeaza atent ca anunturile publicate sa fie incadrate in categoria corecta, sa ofere informatii complete, un pret apropiat de cel al pietei si pune foarte mare accent pe poze. Conform statisticilor, un anunt cu poze are de cinci ori mai mari sanse de a vinde!

O alta regula impusa de tocmai.ro este ca acelasi anunt nu se publica mai des de o data pe saptamana si intr-un singur judet. Pentru a pastra increderea utilizatorulor in tocmai.ro, anunturile referitoare la matrimoniale, dating, relatii, prietenii, casatorii, flirt, videochat, servicii de escorta, masaj si altele de acest gen sunt excluse.

"Anunturile publicate pe site sunt strict verificate de echipa de asistenta tocmai.ro. Doar asa putem furniza informatii de maxima relevanta si calitate", completeaza Bianca Grip.

2 comentarii:

  1. Salut!
    Ar trebui sa va uitati si peste Cautimobiliare.ro
    Echipa lor incearca unb lucru nemaipomenit pentru mediul online din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi de sfat Andrei. Apreciem munca celor de la cautimobiliare.ro, dar mai au foarte mult de crescut pentru a se compara cu site-ul cu cel mai mare trafic din Romania - www.tocmai.ro

    RăspundețiȘtergere