marți, 4 august 2009

Piata virtuala tocmai.ro


Tocmai a fost publicat primul articol scris in totalitate de mine pe CityNews. La mai multe!

''O data cu evolutia internetului au aparut piete virtuale locale, nationale, mai mult sau mai putin specializate, care si-au dorit sa fie locul de intalnire pentru cererea si oferta din diverse domenii. Dar, totusi, cand iti pui intrebari de genul "Cum imi vand casa? Dar telefonul mobil? Terenul?" sau "Cum imi pomovez afacerea? Unde gasesc ceea ce am nevoie sa cumpar?", raspunsul contine sute de variante din care esti nevoit sa alegi mai multe solutii.
Tocmai acesta este motivul pentru care a fost creat un site de anunturi de mica publicitate, care, desi se adreseaza populatiei din toata Romania, incurajeaza comertul la nivel local. Spre deosebire de restul site-urilor din domeniu, www.tocmai.ro impune, prin structura sa, reguli stricte de utilizare menite sa ofere utilizatorilor informatii corecte, clare si proaspete.
"Este ideal sa gasesti toate cererile si ofertele de pe piata in acelasi loc, sa poti sa cauti pe un singur site pretul real pentru oferte similare cu a ta si apoi sa iti publici anuntul cu o descriere completa, inclusiv cu poze", a declarat pentru citynews.ro Bianca Grip, Project Manager in cadrul Sibmedia Interactive, compania care a dezvoltat proiectul tocmai.ro.
Sloganul tocmai.ro, "Anunturi din toata Romania", vine ca o completare a mesajului catre utilizatori: "«tocmai» este un cuvant folosit foarte des si usor de retinut, dar in acelasi timp general, nu te duce cu gandul la anunturi de mica publicitate. Drept urmare, sloganul explica continutul site-ului si subliniaza ca ne adresam pietei din toata Romania. Am creeat un concept national, care incurajeaza relatiile comerciale locale", completeaza Bianca Grip.''
Iar pentru ca echipa de la CityNews nu se poate abtine sa nu sesizeze toate nebuniile pe care si le pun romanii la vanzare, delectati-va cu anuntul untura de bursuc si articolul scris pe seama lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu