vineri, 14 august 2009

RisingStar Sibiu

Tocmai m-am intors de la un eveniment organizat pentru tinerele si frumoasele sibience, care au potential pentru o cariera in televiziune sau fashion. Este primul proiect social in care ne implicam tocmai pentru ca Sibiu este orasul din care a pornit acest proiect. Chiar daca acest concurs in care se cauta noua STEA a Sibiului nu are nici o legatura cu anunturile gratuite de mica publicitate, noi incurajam tinerele sperante.
Din toate fetele inscrise pe www.sibiul.ro (nu au fost deloc putine) s-au ales 23 de participante pentru aceasta editie. Maine la ora 12, pe Antena1 Sibiu va fi difuzata emisiunea in care le puteti vedea pe cele 15 finaliste. Au intre 16 si 23 de ani si o frumusete "bruta", greu de gasit in ziua de azi.
Pacat ca vremea nu a tinut cu noi, a plouat destul de mult in timpul filmarilor, dar concurentele emotionate s-au strecurat printre stropi si au tratat problema cu maxima seninatate.
Desi reprezentatii juriului provin din domenii total diferite, s-au inteles fantastic asupra rezultatelor. Reprezentanta brandului vestimentar Extravagance a urmarit bunul gust din tinutele fetelor, Lucian (salonul Luciano) a analizat podoaba capilara a acestora, Laura (Stiri Antena1 Sibiu) a pus accent pe dictie si modul de exprimare, Bianca (tocmai.ro) a cautat educatia si personalitatea din spatele infatisarii, iar reprezentantii TESS SIBIU si Club Palm Beach au studiat prezenta fetelor per ansamblu.
Cand a incetat ploaia, s-a terminat emisiunea, concurentele s-au retras fericite si nerabdatoare pentru noua editie si toata lumea se pregateste pentru frumoasa petrecere White Senzation din aceasta seara, de la Palm Beach.
Felicitari tuturor participantelor! Sibiul e madru de voi!
Promit sa revin cu poze, iar pe sibieni ii sfatuiesc sa fie prezenti la urmatoarea editie, sa isi sustina favorita.
Pana atunci... Weekend misto!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu