miercuri, 5 mai 2010

Continuare la: Ce as face daca as avea toti banii din lume?

Am asteptat ceva timp reactiile la declaratia mea conform careia intr-o buna zi voi gasi timpul si sustinerea financiara penru a sprijini persoanele agresate in familie, fie ca vorbim de femei, copii sau, mai nou barbati... Da, de fapt asta am descoperit in urma postarii mele: ca barbatii sunt si ei agresati zilnic de femei prin "cicaleala" sau mai stiu eu ce alte tratamente proaste mai primesc din parte femeilor. Pana acum nu am intalnit nici un barbat care sa nu aiba dreptul sa iasa din casa fara sa fie insotit de sotia lui, care sa nu aiba voi e sa munceasca ci sa stea doar acasa sa se ocupe de copii si de casa, care sa cerseasca bani de la sotie pentru ... (de obicei erau tampoane, barbatii nu stiu ce au nevoie), care sa nu aiba voie sa se imbrace cum vrea si sa-i fie sfasiate toate hainele "indecente" in fata si caruia sa i se reproseze zilnic ca este o "curva care ... cu tot orasul" (repet ca nu iese din casa neinsotit) si ca ea munceste si il intretine pe el si ii creste copiii, iar lista de presiuni psihice continua... te-ai intrebat vreodata cum e sa nu iti poti imbratisa o ruda de sex opus dupa ce nu ai vazut-o foarte mult timp de frica ca ai scandal o saptamana acasa?
Ei ... asta numesc eu violenta psihica si fizica! Si este foarte interesant ca mi-au raspuns la aceasta postare doar barbati, care (din cate ii cunosc eu) nu au nici o legatura cu violenta, iar la cat de superficial a fost raspunsul lor sunt sigura ca nu au trait vreodata asa ceva si nici nu au vazut macar un film pe acesta tema.
Sunt foarte multe femei care citesc acest blog si niciuna nu a indraznit sa scrie ceva la vedere, raspunsurile le-am primit doar pe adresa personala. De ce? De ce merg la bazin si maxim 5% sunt femei? de ce merg in parc si sunt max 5% barbati cu copii la plimbare? iar lista intrebarilor mult prea lunga...
Am primit si un raspuns de genul... Daca ai incredere in Dumnezeu, el te va ajuta si iti va da forta sa mergi mai departe... ok, incredere in divinitate avem cu totii, dar cred ca e peste puterea cerurilor sa te apere de o persoana psihopata, iar cel mai bun exemplu e o tanara care era amanta unui turc instalat in Romania care se chinuia de ani de zile sa scape de el si nu reusea. Anul trecut a calcat-o cu masina in plina strada si a petrecut cateva luni la Hotel Spital (fara nici un ajutor din partea politiei...), iar zilele trecute a reusit sa o omoare. Abia acum a putut interveni politia sa-l retina, acum sunt probe. Nu are rost sa explic situatia in care esti casatorit, poti sa faci ce vrei ... sa te bati de 5 ori pe zi ca politia nu intervine in problemele de familie.
La urma urmei, adultii pot face ce vor/pot ei, dar cel mai mult ma doare cand copii primesc aceasta educatie gresita si devin si ei adulti la randul lor... oare cati au puterea sa nu faca aceleasi greseli?
Si ca sa fac putin haz de necaz, priviti video.
Zâmbeşte şi nu fi supărată când cineva îţi spune că eşti „curvă”! Nimeni, în afară de tine, nu ştie câte nopţi dormi singură.

2 comentarii:

  1. Bonnie ma omori !!! Inceteaza te rog !!!

    Semneaza,

    Un barbat crescut in aceasta mentalitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca acei barbati, despre care ai vorbit la inceput, isi merita soarta..de carpa :)) Frumos post :)

    Semneaza,

    O femeie

    RăspundețiȘtergere