miercuri, 16 martie 2011

Gigolo Sibiu ?!?!

Ma amuz in fiecare zi cand vad ca traficul generat pe blogul meu provine si din asemenea cuvinte cheie, iar aceasta cautare apare destul de des, tot mai des. Am scris in urma cu vre-o 2 ani despre barbatii din orasul Sibiu care practica meseria de Gigolo, amuzata de faptul ca nu prea sunt barbati frumosi/ingrijiti/aranjati, pretabili pentru aceasta meserie.
Totusi se pare ca sunt la mare cautare in Sibiu! Sibiencele au nevoie de asa ceva, deci domnilor: luati atitudine, reprofilati-va cariera, mergeti la sala si la salonul special pentru voi si pregatiti-va pentru o cariera de succes!
Prin urmare, Doamnelor, nu mai sorbiti fiecare rand al acestui blog, in cautarea de informatii despre gigolo, pentru ca nu ma ocup cu asa ceva. Oricum eu am un respect deosebit pentru cei care reusesc sa practice aceasta meserie. Daca la femei e relativ simplu sa se adapteze nevoilor clientului si sa joce un teatru ieftin, la barbati e destul de greu sa aiba o reprezentatie de succes cu o femeie care nu ii "inspira" ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu