miercuri, 4 noiembrie 2009

KiDs

Azi e o zi plina de copii, deci plina de energie pozitiva, zambete, desene, tatuaje cu carioca, urlete, chicoteli ... e incredibil cate lucruri au in comun copiii de aceeasi varsta si cat de diferiti devin ca adulti. Cat e de usor sa socializezi cand abia poti rosti cateva cuvinte si cat de imposibil e sa comunici cu cei din jur cand deja stapanesti un vocabular elevat.
Aseara am intalnit un alt cuplu de "intelectuali" care imi explicau cat e de greu sa "stergi la ..." mai mult de 2 copii... nu mai ai timp de cariera si de persoana ta. E mai simplu sa lasam aceste munci grele pe seama familiilor nevoiase care nu considera un blestem ca au peste 5 copii pe care ii trimit la cersit si nu le pot oferi educatie, haine, sprijin.
Un alt prieten mi-a evidentiat ceea ce ne asteapta pe plan social/personal/emotional "Viitorul afectiv arata sumbru. Vom deveni o planeta de singuratici, dar ce este si mai trist este ca nici macar nu ne vom da seama de asta, nu vom sti ca altadata era altceva. Vom respira singuri, inchisi in niste capsule, fara sa mai privim in afara noastra. Vom fi complet depersonalizati, niste fiinte cu surasuri palide, cu priviri cenusii, dar vom fi in siguranta."
Intre timp eu ma pregatesc spiritual pentru concertul de la Paris U2. See u when u get there!

PS: Sfat pentru femei - Cum scapi cel mai usor de un barbat? Ii spui ca vrei multi copii!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu