marți, 22 iunie 2010

Beauty or Beast ?!?

A trecut ceva timp de cand ma chinui sa am o parere despre ceea ce se intampla in jurul meu, sa umplu paginile acestui blog, sa am o parere personala, dar totul devine atat de fad si mort in acest oras... oamenii sunt atat de lipsiti de vitalitate si pofta de viata incat polueaza totul in jur.
Duminica am avut prilejul sa petrec o zi cu "fetele".
Nu am reusit sa plecam in vacanta toate, in zona araba (precum gagicile din Sex& The City 2), dar ne-a prins foarte bine o zi impreuna. Am avut la dispozitie Timp (fiindca asta ne doare cel mai tare) sa ne plimbam, sa ne relaxam, sa luam micul dejun impreuna, sa ne inlaturam toate pietrele de pe suflet in jurul unei cesti de cafea. Ca niciodata, am ales o terasa din centrul pietonal al Sibiului pentru a fi in mijlocul lumii si al actiunii, sa nu ne scape nimic (ok, stiam ca au o limonada cu lime si menta senzationala ;-D). De obicei imi plac localurile intime, ferite de cancaniada locala.
Si cum stateam noi linistite la povesti, nu incetam sa ne socam de ceea ce trecea prin fata ochilor nostrii. Am vazut colectia intreaga din ultimii 5 ani, prezentata in Europa. Nu, nu ma refer la importantele centre de moda de pe acest continent, ci la zona comerciala de la marginea Bucurestiului unde se vinde marfa adusa din China. Destul de neplacut sa stai 3 ore pe o terasa, in cea mai aglomerata zona a orasului Sibiu si sa nu vezi o femeie sau un barbat misto?!?!? Hmmm, dupa cele 3 ore iti vine sa te urci in masina si sa schimbi adresa domiciliului stabil, in alt oras.
Pentru a nu ma muta din oras, am pus cateva poze cu barbati reusiti. Femeile care citesc acest post isi vor mangaia putin privirea, iar barbatii care citesc acest post ar trebui sa aspire macar la acest look. Daca vor sa dobandeasca si mai multe calitati, ii sfatuiesc sa ma sune.
In urma cu un anisor, ma miram ca sunt singura femeie care merge la bazinul olimplic sa inoate. Azi am descoperit raspunsul: toti acei barbati + restul, aveau o femeie care trebuia sa-i astepte acasa cu curatenia si mancarea calda pe masa.
Ma distrez teribil cand vad in ce consta cheia fericirii intr-o relatie la Sibiu: ea trebuie sa stie sa gateasca si sa fie cel putin lafel de buna gospodina ca mama lui, sa nu cheltuie bugetul comun pe tampenii precum saloane, unghii, shopping, etc... mi-e sila sa continui lista.
Si acum continui cu cateva randuri pentru barbati, in general. De fapt, pentru ei scriu azi...
~ degeaba va laudati ca ati cucerit-o fara sa-i aduceti vre-un fir de floare in viata voastra sau macar nu o mai faceti de fata cu ea... e mult prea evidenta dezamagirea de pe chipul ei naiv;
~ apreciati in fiecare zi lucrurile marunte pe care le face ea pentru voi, cand veti dori sa faceti asta va veti mira ca a plecat deja cu unul dintre cei din poze?!?
~ apropo, cei din poza nu se crizeaza zilnic ca nu au "ciorba" acasa (oricum nici o ciorba nu se compara cu cea a mamei, deci mai bine ati merge sa mancati la ea);
~ iar toti barbatii goodlooking pe care i-am intalnit adora sa manance salate. DA, Salate! nu viseaza sa manance zilnic sarmale, ciolan cu fasole sau varza, carnati si alte cele...
~ stiu ca barbatilor le e dificil sa se aranjeze, asorteze, sa aiba o tinuta ingrijita, iar majoritatea nu au asemenea pretentii din partea partenerelor lor (bineinteles daca ciorba e buna)... dar totusi cand apare o pereche de "craci" mai lungi de ce o luati razna?!? Sa va spun un secret: si noi o luam razna!!! Chiar mult mai razna!!! Si un alt secret: ar fi bine sa luati voi atitudine, inainte sa o luam noi razna;
Imi confesa un bun prieten ca defapt scopul barbatilor in viata este sa faca femeia fericita. Ei au nevoie de o casa luxoasa, cariera, masina, cont in banca, pozitie sociala... etc... doar pentru a o impresiona pe femeia pe care si-o doresc. Mie totusi imi place sa cred ca motivatia fiecaruia pentru realizarile sale porneste din interioarele sale, pentru sine. Poate sunt eu egoista?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu