marți, 27 aprilie 2010

Din ciclul mare e gradina Domnului...

Nu ma pot abtine sa nu public acest anunt gratuit. Stiti ca am o mare pasiune pentru fashion, mirese (atat de mare incat m-am scarbit de ziua in care va trebui sa devin personajul principal), acesta fiind motivul principal pentru care studiez periodic ce se mai poarta pe tocmai.ro.
Azi am avut o surpriza! E vorba de rochia de mai jos, care a mai aparut pe tocmai.ro in trecut, dar fiindca pozele nu erau reprezentative, nu am babat-o in seama. Ei de aceasta data, datorita pozelor care valoreaza mai mult decat 1000 de cuvinte, am remarcat-o si am dezbatut-o impreuna cu prietenii.
Anuntul suna ceva de genul ... " INCHIRIEZ ROCHIE DE MIREASA SABRES corset cu pietre swarovsky reglabil cu siret, fulgi de strut pe fusta, plina cu pietre swarovsky. croita la SABRES bucuresti, imbracata o singura data la nunta pe 1 august 2009, giurgiu. cumparata cu 7000 euro, si inchiriez cu 45 milioane lei vechi. ptr cei interesati am mai multe poze. yahoo id- vioarmeanca" Atentie la pret! 45 milioane ca sa inchiriezi o rochie de 7000 euro?!? Hmmm...
Am impatit cu prietenii aceasta experienta, ma gandeam ca poate am eu gusturi proaste, nu stiu sa apreciez luxul si obiectele scumpe?! Ei bine, se pare ca nici ei. As fi vrut sa scriu toate coamntariile lor, dar nu vreau sa devin rautacioasa.
Deci traim intr-o lume libera si democrata, fiecare dintre noi are dreptul sa ibrace ce-i doreste inima si sufletelul.
Mi-a placut reactia unui prieten, impresionat negativ de tonele de pietre pretioase si fulgi de strut ... Era invidios pentru ca cea care ii va fi sotie nu va purta atata bogatie pe ea, fiindca el nu isi permite sa ii cumpere o rochie de 7000 euro.
Oricum, anuntul acesta ne-a scos din monotonia rochiilor din Spania, Italia sau Franta (Nu vreau sa dau nume celebre). In timp ce majoritatea se chinuie sa gaseasca rochia cu rafinament, stil ... noua doamna (de mai sus) le-a dat "clasa" - nu conteaza cum arata, important e sa fie scumpa!

Un comentariu: