luni, 15 martie 2010

Gigolo Sibiu - Aventura/Amant

Intotdeauna am considerat Sibiul un oras conservator, plin de oameni chibziuti (poate chiar zgarciti, din cauza influentelor germane), buni, morali, cu un mare devotament fata de rigorile societatii. In Sibiu am vazut cele mai neingrijite, inchise, private de liberatete si "frigide" femei din viata mea si totusi viata continua sa imi aduca surprize zi de zi.
Nu am scris niciodata despre ceea ce opreste in spatele site-ului curat,cu anunturi de mica publicitate, www.tocmai.ro. Am realizat un set de reguli, pe care le-am facut publice si explicam tuturor utilizatorilor ca publicam, in mod gratuit, anuntul lor, doar daca le respecta. Nu scrie nicaieri ca am refuzat sa realizam categoria Matrimoniale pentru ca in Romania aceasta e sinonim cu pornografie, drept urmare tot ce intra, de obicei, in categoria Matrimoniale (la altii), la noi incearca sa intre la: Servicii, Locuri de munca, Diverse.
Cand am lansat site-ul, mai ales fiind anunturile free, cei mai dornici sa posteze anunturi pe tocmai.ro erau cei interesati de matrimoniale si dating. S-au calmat destul de repede, dar periodic, inca verific cat de mare e interesul lor pentru tocmai.ro.
Mare mi-a fost surpriza prin ianuarie cand am descoperit anuntul nepublicat al unui cuplu proaspat casatorit (24 si 29 ani) in cautarea celui de-al 3-lea partener. Nici azi nu imi vine sa cred ca internetul a ajuns sa fie folosit si pentru asa ceva.
Azi m-am lovit de un anunt nepublicat al unui tip foarte simpatic, cu poze decente, cu patratele pe abdomen:
"Brunet simpatic, 26 de ani, 185, 79 kg, nonconformist si discret, ofer companie, placere si alte servicii erotice doamnelor si domnisoarelor care isi doresc o aventura sau sex. ID: gigolo. sibiu Mail: gigolo. sibiu@yahoo. com
Pret: 100 EUR
"
Ma intreb cine e mai prost: cel care cere sau cel care plateste?
Oare cat castiga baiatul asta pe luna? pe vremuri de criza?
Chiar asa mici au ajuns salariile pentru tinerii din Romania incat prefera prostitutia si videochatul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu