vineri, 19 martie 2010

27 de ani impreuna

Azi sunt 27 ani de cand parintii mei sunt impreuna si nu imi vine sa cred ca 27 ani impreuna inseamna: sa bei cafeaua in fiecare dimineata impreuna, in fiecare noapte sa imparti un pat, sa auzi acelasi sforait, sa asculti acelasi banc de zeci de ori pana il invata toti prietenii, intalnirile la o barfa cu fetele/baietii sa fie de fapt tot cu el/ea, sa faci cate-o prostie pe zi care sa fie totusi considerata gluma zilei si totusi dupa atatia ani ... sa nu te plictisesti, sa nu ajungi la capatul rabdarilor... ba chiar sa te simti foarte bine asa.
De multe ori ii apreciez, ba chiar ii invidiez si stiu ca generatia "noua" are foarte slabe sanse sa traiasca asa ceva. Noi suntem avizi sa cautam locuri, senzatii si persoane noi, sa crestem, sa descoperim.
Era un banc ca in tinerete te lauzi cu banii din portmoneu, cand ajungi matur te lauzi cu pozele copiilor pe care le porti mereu in portmoneu ... banii tai sunt la ei... Eu zic ca "ai mei" au facut o investitie foarte buna de data asta si sunt convinsa ca si ei sunt foarte mandrii de asta.
Le doresc multa sanatate si cel putin lafel de multa voie buna si armonie intre ei. La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu