luni, 31 ianuarie 2011

Balacareala publica in cancaniada locala


Ma amuzam copios, mai devreme, pe seama balacarelilor publice intre fotograful "Don 'Juan" al sibiului si printesa minciunilor locale. Da, v-ati dat seama ca e vorba de Mitichi si Ioana Cristina Antonescu.

Pe Miti il cunosc de la un vechi eveniment local, am colaborat in conditii excelente, apoi am ramas bune cunostinte si potentiali colaboratori pe eventuale proiecte.

Pe domnisoara Cristina am remarcat-o in lista mea de prieteni pe Facebook... ciudat?!? Eu nu accept prietenia persoanelor pe care nu le cunosc personal sau nu am o relatie destul de apropiata. Deci singura mea parere personala din contactul de pe facebook este ca aceasta tanara domnisoara este disperata sa iasa in evidenta, sa impresioneze, sa rascoleasca monotonia locala... si uite ca daca nu a reusit total pe Facebook, reuseste iesind cu declaratii si dovezi in presa locala de scandal.

Va dati seama ce presa locala avem daca singurul lucru care l-au aplicat la scrisoarea primita a fost sa dea Copy / Paste si sa completeze cu cateva randuri... cred ca imi fac si eu un ziar local ;) si cer 300 eu/luna pentru un banner ;))) asa e la moda!

Oricum, credeam ca Sibiul nu are presa de scandal si ma gandeam ca un Cancan sibian nu ar strica. Totusi, in un oras atat de mare, mondenitatile circula cu o viteza fantastica incat vestile ar expira pana s-ar usca cerneala pe ziar ;) Apoi am gasit azi un blog sibian de scandal http://www.karmapolice.ro/ , e subiectiv si are tupeu sa spuna lucrurilor pe nume, exact asa cum le vede. Nu stiu cat de bine priveste problemele, dar e un pas inainte ca are curaj sa le dezbata.

Ok, concluzia postului meu este ca cele 2 personaje implicate in balacareala publica NU sunt mondenitati sau personaje reprezentative pentru societatea locala si nici rufele pe care si le spala in public NU ne intereseaza. Nu e relevant cine cu cine s-a culcat si pentru ce?!? Cat despre familiile Antonescu si Mateescu (Trident), strans inrudite, le putem incorona ca Regine ale tzepelor si minciunilor locale. Nu stiu cata vina are sarmana tanara cu inima zdrobita, Cristina, dar cu singuranta daca Mitich i-a mancat banii inseamna ca exista un Hot mai mare decat cea care striga Hot. Poate era timpul pentru familia Antonescu sa simta cum e de partea cealalta a baricadei, adica pagubit, nu pagubitor.

In schimb, mi-ar fi placut sa fie in discutie Fam. Mateescu, care chiar sunt sigura ca ar fi meritat o tzeapa mult mai mare. Eu personal am intentionat sa o calc cu masina pe stimabila Doamna Mateescu cand am intalnit-o intr-o benzinarie, dar eram cu masina cea scumpa si imi expirase casco. Daca eram cu cea ieftina, din greseala ii indreptam ( in repetate randuri ) camasa cu rotile automobilului personal. Desi sunt o persoana educata si diplomata, care ignora paguba personala de 3000 lei cauzata de SC Trident..., nu pot ignora umilinta pe care mii de oameni au primit-o din partea Familiei Mateescu, nu pot uita discutiile intre colegi la o tigare "Nu am ce pune pe masa de sarbatori, nu am mai luat salariul de x luni" ... nu pot uita injuraturile de la prima ora ale Stimabilei Doamne, sau cum plangeau angajatele in birouri si sedinte din cauza ei. Familia Mateescu si Trident pot realiza un film mai lung si interesant decat "Tanar si nelinistit", cu mai multe intrigi.

Nota: Randurile de mai sus sunt doar o parere personala si nu doresc sa le argumentez cu probe oficiale. Asadar, cei care vor sa ma dea in judecata considerand ca aceste randuri le aduc mari prejudicii la imaginea personala , sunt invitatii mei - Avocatul meu abia asteapta!

Un comentariu: