luni, 29 iunie 2009

Ador scanteia! Ador flacara aprinsa!







Revin dupa un weekend plin de surprize, cu mintea relaxata, cu trupul putin obosit si cu o pofta nebuna de viata. Ador cand ma aprind, cand viata imi strica planurile si ma surprinde in fiecare clipa, cand ma invata sa ma bucur de acest moment si imi da pofta pentru ziua de maine.
Am dedicat putin timp familiei mele, care desi merita mult mai mult, eu, momentan, doar atat pot sa-i ofer. Acelasi regret il am si fata de bunii mei prieteni si de persoana "care si-ar vinde chiar si ceasul" doar ca sa fie cu mine. Cand ai mult timp liber, nu sti sa apreciezi fiecare secunda petrecuta alaturi de persoanele dragi. Le doresc chiar si "dusmanilor" sa intre nu doar in criza financiara, ci si in criza de timp...doar asa descoperi adevaratele valori...
Ascult o piesa foarte draga mie "tu ai fost totul si puteai fi ...", imi amintesc ce a fost odata "totul" pentru mine, dar imi taie rapid acest gand o alta piesa celebra "ce-ai omorat, omorat ramane!".
Nici macar nu mai incerc sa inteleg legile nescrise ale acestei societati si intr-adevar, azi vreau sa traiesc in lumea fantastica creeata de mintea mea si sa ma bucur de ea. Si ma bucur de lucrurile marunte desi las impresia ca ma bucur de lucrurile "mari".
Si NU! nu te mira de poza de mai jos, e doar simbolul unei bune prientenii/amicitii, asa cum persoanele care ma insotesc zi de zi sunt buni prieteni (chiar daca sunt reprezentanti ai sexului masculin, nu sunt nici macar "lovers"). De multe ori imi vine sa urlu ca iubesc si tocmai fiindca iubesc - NU URLU! e prea frumos ceea ce simt...

Love,

Bonnie

joi, 25 iunie 2009

Romantica incurabila sau "As cold as ice"?

Sunt foarte multe persoane in jurul meu care ar face pariu pe mii de euro ca sunt mai rece ca gheata, ca sunt "in stare sa clac pe cadavre" pentru a-mi atinge scopul, ca "mint"? ca nu ma inteleg, ca .... imi pare rau Dragilor... ati ratat esenta vietii... ati sarit peste canalul care face legatura cu mine si nu ati cazut in el.Nu am considerat niciodata ca sunt o Romantica, dar cred ca incep sa dezolt o pasiune pentru acest aspect al vietii. Sunt fascinata de versurile acestei piese http://www.youtube.com/watch?v=x25F3-sR2Yo (desi spuneam odata ca ii compatimesc pe cei care isi exprima gandurile citandu-i pe altii, eu doar am o pasiune pentru arta). Cu cateva minute in urma faceam un research pe net si am gasit acest site http://www.monamourstyle.ro/, inima mi-a fugit din piept si am ramas blocata sa sorb din priviri fiecare detaliu prezent aici. Tu ai sti ce stil de nunta vrei?Mie mi-a venit o pofta nebuna sa am nunta mea, macar de dragul acestor frumuseti. Cat de rafinat! hmmm... bun gust
Privind aceste poze, vad foarte clar si personajele principale. E simplu sa le vezi si tu, trebuie doar sa citesti cu ochii mintii si sa recunosti asocierile de stil, culori, arome... turquise, my passion for turqise, my memories of turquise
Mai e mult pana la nunta mea, dar azi mi-e atat de pofta ...?!?!

miercuri, 24 iunie 2009

ti s-a citit vreodata dragostea pe fata?

Nu am tinut niciodata in viata mea un jurnal. Singura data cand am simtit nevoia sa imi trec gandurile pe o bucata de hartie a fost in anul I de facultate, in prima noapte dormita in camin; Eu cu Mine si Viitorul in fata. Azi il scriu pentru ca asa ma oblig sa imi aloc macar 5 minute pe zi gandurilor mele. Acum am iesit de la dus si daca as fi reust sa-mi inregistrez gandurile, chiar as fi scris ceva interesat pe seara asta.
Locuiesc in tara in care nu imi doresc... totusi aerul pe care il respir mai nou, imi da forta sa visez din ce in ce mai mult, sa primesc din ce in ce mai mult. Mutarea la Sibiu a contribuit foarte mult la maturizarea mea si la constientizarea a ceea ce imi doresc in viata. Lista de prioritati s-a modificat. Lista potentialilor tatici ai copiilor mei s-a redus dramatic, gusturile mele s-au rafinat enorm si ma inreb: am devenit eu defecta sau lumea din jur?
Un prieten mi-a raspuns zilele trecute:"Bianca, ai evoluat, nu mai esti un copil, esti femeie! si e normal sa iti doresti langa tine un barbat adevarat, nu te mai poti multumi cu putin!" si eu care credeam odata ca am totul...

marți, 23 iunie 2009

Passion's

De ce imi place viata?

1. "Ai o personalitate exuberanta!"
2. Nu am descoperit pana acum o linie de parfumuri mai fine, care sa ma carcaterizeze mai bine decat creatiile lui Kilian - L'’oeuvre noire/The Black Masterpieces ( inocenta, paradisul artificial si orgiile parisiene ) By Kilian.
Mi-e greu sa decid, sa aleg: Prelude to Love, Love, Beyond Love??? Well, I stick to my "Cruel intentions" By Kilian.
3. Jameson - nu are rost sa postez o poza. Cunoscatorii stiu de ce!
4. Lexus - momentan e Bine! In viitor ea va fi cea mai buna prietena a mea... soon... very soon...
Lista continua cu multe dorinte care nu pot fi concretizate in cuvinte sau poze, care inca nu s-au inventat, intamplat, dar vor veni...

duminică, 21 iunie 2009

tocmai.ro & Bonnie

tocmaianunturi gratuite


Ieri am neglijat blogul meu pentru ca am fost destul de ocupata cu administrarea site-ului de anunturi de mica publicitate tocmai.ro. Sunt un Project Manager destul de responsabil, cateodata chiar prea implicata, emotionata si mereu nerabdatoare sa aflu cum decurge proiectul. Am lansat tocmai.ro marti 16 iunie prin campania de promovare planificata cu o echipa draga mie. Trebuia sa plecam marti la ora 18 din Bucuresti. Stiam ca nu voi rezista 3 ore la volan, fara conexiune Internet, oricat de mare e placerea de a conduce o masina sport. Drept urmare am plecat spre Sibiu tarziu in noapte, dar a doua zi la 8 eram deja la birou. Poate te intrebi daca sunt suparata, daca mi-e bine? Sunt foarte bine, dar foarte activa ( automat si obosita), foarte entuziasmata si in acelasi timp foarte ganditoare (constientizez ca deciziile mele de azi influenteaza si alte destine, nu doar al meu).

Ah...si sa clarific un aspect... NU este site-ul meu! desi tin la el ca si cum ar fi...
Si... Felicitari mirilor din 20 iunie! Am certitudinea ca inteleg lipsa mea si cu siguranta vom petrece bine la botez. Felicitari pentru frumoasa familie! Felicitari pentru copil!


sâmbătă, 20 iunie 2009

Miracolul suprem

Ce poate fi mai frumos decat un copil?
Tatal meu spunea mereu ca cele mai frumoase femei sun Miresele si Gravidele. Cu ani in urma nu il intelegeam, acum am ajuns si eu sa simt aceeasi emotie a vietii, cand vad o femeie care se pregateste sa aduca pe aceasta lume un suflet ata de curat.
Uneori ma intreb si eu ce vad atat de frumos la orice copil care trece prin fata ochilor mei? Ma intreb ce o sa simt cand propriul meu copil va invata sa spuna "Mama"? daca acum imi sare inima din piept cand ii aud?









Mi-am dorit mereu sa fiu o mama tanara si pe la 21 de ani eram destul de hotarata ca asa va fi. Azi, regret ca nu am avut persoana potrivita alaturi de mine, care sa imi dea curajul sa imi asum responsabilitatile vietii. De atunci am invatat sa fug de ele, sa le ignor sau sa trisez putin regulile vietii. Nu am castigat mare lucru: amintirile, banii, bunurile, etc. se duc; copiii cresc, raman.
Am doua nepoate bune de nebune in poza de mai sus, de care te indragostesti din ce in cel mai mult pe zi ce trece.
Mai am un "nepot" (datorita relatiei stranse de suflet cu mama lui) pe care il mananc din priviri de fiecare data cand il vad.
"The young man" cu care apar intr-o poza a fost fascinat de prezenta mea la o nunta, iar eu innebunita dupa el.
Un bun prieten (tatal unei zane) imi explica topit de dorul de fetita lui: "Bianca, ai fost vreodata indragostita maxim, maxim, maxim, de nu mai poti sa te gandesti la altceva? Asa e cand ai copii! Si gandeste-te ca sentimentul asta e pentru totdeauna! "

vineri, 19 iunie 2009

No COPY, just Me


Azi am costientizat un fapt de viata. Toata lumea traieste din "citate" celebre, vede filme, citeste o carte, dar uita sa personalizeze mesajele transmise prin aceste canale de comunicare. Am trait mereu cu complexul ca nu pot memora un citat celebru, o poezie si totusi pe vremea cand jucam teatru aveam rolul principal si ma descurcam al naibii de bine... Azi stiu ca toata informatia care ajunge la mine se filtreaza, se proceseaza, se personalizeaza si imi contureaza formele unui tablou de succes pe care il voi admira peste vreo 60 de ani.
Cred ca e foarte frustrant sa nu te poti exprima decat prin versurile unor melodii (gen Parazitii, poate chiar o manea sau de ce nu? - sa faci o declaratie de dragoste iubitei punandu-i "I just called to say I love u" si tu sa nu fi in stare sa scoti 2 vorbe din gura) sau doar pe messenger sau pe mail. E greu sa nu ai curaj sa infrunti o persoana, sa nu spui ce ai pe suflet pentru ca risti sa fi judecat grsit. E trist sa vezi adulti ascunsi dupa perdeaua impusa de societate si in adancul ochilor tulburi sa vezi un suflet turbat de tristete.
Traim intr-o tara in care "Mandria & Prejudecata" sunt mai puternice ca Dragostea si asa am ajuns sa pierdem total aceasta notiune. Pacat ca ne stresam de criza si de lipsa banilor in buzunare si uitam sa ne bucuram de lucrurile simple, uitam ca dragostea e lafel de mare cu sau fara bani, viata si timpul se scurg lafel de repede, urma noastra pe pamant se sterge lafel de repede.
Fiecare alege ce vrea...eu am ales sa fiu EU... eu am ales BINE...

Aurelian Smile


Stateam si ma gandeam la ceea ce am fost candva, la ceea ce sunt azi, la ceea ce devin si ce va urma. O amintire placuta a unei solide prietenii este acest video, o amintire a unor sentimente care si azi imi umplu sufletul de bucurie ca imi iubesc semenii. Si cand spun iubire ma refer la sentimetul placut de incredere pe care mi-l ofera cei pe care ii simt zi de zi aproape, sinceri si demni de incredere.

joi, 18 iunie 2009


Si acum sa va spun cateva detalii picante din weekendul meu Spontan... cand am plecat spre casa bunicii mele si am ajuns intr-un oras superb, cu o viata activa, cu shopping impresionant de bun pentru un oras din provincie ... inconjurata de oameni noi, dar toti erau prieteni...am dansat maxim si m-am simtit extraordinar de "dezbracata" de rigorile societatii in care traim.
Ce viata de noapte! Ce cluburi!
Cat de ieftin... si ieftin... in sensul bun, dar mai mult in cel rau...
Acesta e piratul care mi-a furat inima si a fugit cu ea pe mare. L-am regasit in usa restaurantului cu "portii imense"... m-a pierdut si el cu mult timp in urma si de atunci ma tot cauta, se uita peste mari si tari sa ma gaseasca... cred ca am ajuns putin cam tarziu.
Stiu ca am auzit de mii de ori "mi-as fi dorit sa apari in viata mea mai devreme" ...

Cert e ca dupa pirat, l-am cautat pe Fat Frumos in cluburile mondene, am inchis cluburile si Fat Frumos nu a aparut. Totusi rasaritul m-a prins pe marginea lacului ... superba trezirea la viata odata cu natura...

vineri, 12 iunie 2009

De ce verde?


Azi e prima zi! Azi s-a nascut si blogul meu verde?
De ce verde? Pentru ca eu sunt azi verde, pentru ca mintea mea e verde (necoapta), pentru ca sufletul meu e verde, pentru ca ma trezeste si emotioneaza tot ce e verde.
Am putina treaba, revin...